5fd939f6081f9

Prylar

Ny app ansluter din GoPro till dina goggles

Håller du din GoPro i högsta hugg på väg nedför en couloir – då kommer du älska den här nyheten. Recon Instruments lanserar en app som låter dig ansluta din GoPro till dina goggles.

Text: • 2015-12-18 Uppdaterad 2015-12-18

Appen heter Airwave GoPro Connect och fungerar så att den gör det möjligt för användaren att kontrollera sin GoPro Hero4 på distans via deras egen Snow2 Heads-Up Display.

Ny app ansluter din GoPro till dina goggles
Ny app ansluter din GoPro till dina goggles
Ny app ansluter din GoPro till dina goggles
Ny app ansluter din GoPro till dina goggles

Via deras eget system Recon Snow2 Heads-Up Display kan användaren se sin egen GoPro-feed precis nedanför det högra ögat. Appen gör det möjligt att till exempel knäppa de stillbilder man vill ha och starta och stoppa inspelning när man känner för det – allt utan att ta av sig sina handskar, tack vare Snow2:s egen fjärrkontroll. 

För tillfället är tekniken enbart tillgänglig för de som köpt sig ett par Oakleys Airwave 1.5, då det är den enda gogglen på marknaden som har recons system inbyggd.

Så farligt billigt kommer det tyvärr inte bli. Appen är förvisso gratis men för att kunna använda den som det är tänkt behöver du ett par Oakley Airwave 1.5 och en GoPro. Ett par Airwave 1.5 kostar drygt 6 000 kronor och en GoPro Hero4 ligger runt 3 500. 

Med andra ord ser du på en investering på 10 000 kronor innan du är redo att köra. 

Ny app ansluter din GoPro till dina goggles

9 bästa skidapparna att använda på berget


5 julklappar till pudertorsken


5 julklappar till allätaren


Text: • 2015-12-18
PrylarGogglesGoproVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen