Artiklar

Skidsnack september: Nakenchock på omslag

Nysnö i fjällen, vajer på gondol i Kanada kapad (igen), nakenchock på senaste omslaget av Powder Magazine och många fler nyheter från den senaste månaden.

Artiklar

Skidsnack v40 – framtidens skaljacka

Kina har problem inför OS, framtidens klädmaterial, Everest-expeditionen avbruten, 50 project är tillbaka på tuben och mycket mer i veckans nyheter i skidvärlden.

Artiklar

GoPro lanserar helt ny 360-kamera och nya Hero 8

GoPro slår på stort och lanserar inte mindre än två nya kameror i höst, en uppdaterad Hero 8 och en sprillans ny 360-kamera.

Artiklar

Bildspecial: Åka Skidor Ski Camp 2017

För sjunde gången kördes Åka Skidor Ski Camp i Åre i början av april. På menyn stod slask, kallsnö, skidtester och clinics med suveräna instruktörer. Och ett gäng peppade skidåkare.

Dahlström och Tjäder i sandig edit från öknen i Peru

Freestylestjärnorna Jesper Tjäder och Emma Dahlström laddar för vintern i en öken i Peru. En minst sagt sandig historia.

Nytt bidrag: Leo Taillefer vill verkligen vinna Line of the Winter

Leo Taillefer har gjort sig ett namn med sina bidrag till GoPro Line of the Winter. Han hade det vinnande bidraget i februari – och nu är han ute efter att säkra upp segern i april.

Artiklar

Bildspecial: Åka Skidor Ski Camp 2016

Tidernas femte Åka Skidor Ski Camp bjöd på ofantliga mängder skidpepp trots ett kämpigt väder. Kolla in bilderna från veckan här!

GoPro Line of the Winter: Blaine Gallivan kör skiten ur Jackson Hole – och sig själv

Trots före som ser ut att vara hämtad från varje skidåkares mardröm kör Blaine Gallivan större, snabbare och mer galet än något annat vi sett i vinter.

Möt proffsen bakom GoPro-kameran

De kör ofta på samma hopp, ofta lika stort men får aldrig de stora rubrikerna. Möt några av de professionella fotograferna som ger dig en närbild av varje grind, pretzel och spin – genom linsen av sin GoPro-kamera.

Prylguide

Nikon släpper actionkamera

Kameragiganten Nikon ger sig in på actionkameramarknaden med en nätt liten sak som bland annat filmar i 360 grader.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top