5fd939c9e995e

Prylar

Äntligen, nu är touring-snowbladesen här!

Samtidigt touring-världen dreglar över nya Salomon Mountain Lab, Arc'teryx touring-pjäxa och Dynafits tech-bindningar är det ett annat företag som tar sporten till en helt ny nivå.

Text: • 2016-03-16 Uppdaterad 2016-03-16

Nu kan alla snowblades-åkare frigöra hälen och därmed frigöra sinnet och ta snowbladeandet till nya höjder. Den nya, revolutionernade, produkten heter Crossblades och är en blandning mellan just snowblades och snöskor. 

Äntligen, nu är touring-snowbladesen här!
Foto: Crossblades

Den patenterade Twin-Deck-principen ska enligt hemsidan ge dig ”Optimalt flyt i djup snö och perfekt hantering på hård snö”

Äntligen, nu är touring-snowbladesen här!
Foto: Crossblades

Och tack vare den patenterade(mycket att pantentera här) vändbara panelen på undersidan ”kan Crossblades enkelt ändras från klättring till att glida”. 

Vi förstår nu om ni bara MÅSTE ha ett par – jag menar, vilken skidsamling är komplett utan ett par Crossblades. Närmaste återförsäljare hittar ni här: www.crossblades.ch

Buggy-ski – Skidvärldens svar på Edward Scissorhands


Nästa stora grej inom vintersport


Skidkonferensen i alperna spårar ur


Text: • 2016-03-16
PrylarCrossbladesHumorVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen