Humor

Hotdoggin’ Hans – 70-talets stjärna är tillbaka

En gång var han skidvärldens stjärna. Nu är 70-talsikonen Hans tillbaka i årets skönaste kortfilm.

Artiklar

Möt mannen bakom succékontot Jerry of the day

Inte många känner till Colton Hardy. Desto fler känner till hans Instagram-konto "Jerry of the day". Utan tvekan ett av de bästa kontona på sociala medier.

Artiklar

Lite humor mitt i coronakrisen: lackar ur på skidåkarna från Stockholm

"Hitler reagerar på Stockholmare som sprider corona" kan vara coronakrisens mest klockrena humorklipp på youtube, specifikt riktat mot skidåkare i Stockholm som både tog smittan in i landet och för det vidare till landets alla skidorter.

Artiklar

Torrskidåkning för Jerrys

Konsten att åka skidor utan snö och värma upp inför säsongen - the Jerry edition.

Artiklar

En reseledares bekännelser

Vill du hänga i Alperna, åka skidor hela dagarna och få betalt för det? Sök jobb som reseledare. Det finns bara en hake – gästerna...

Artiklar

Toppturstyper – vilken är du?

Toppturer är det svartaste svarta i skidvärlden just nu Men vilken typ av mänsklig bergsget egentligen är du?

Artiklar

15 sätt att göra liftturen otroligt pinsam

Nu när säsongen börjar lida mot sitt slut och snön blir allt sämre och slushy behövs det andra sätt att underhålla sig. Här är 23 saker som gör liftturen väldigt pinsam – och därmed lite roligare.

Guide: Så åker du skidor i Alaska

Du har äntligen harvat färdigt på den lokala industrin, alternativt sålt bilen och pantsatt huset. Oavsett är det dags att boka den där efterlängtade skidresan till Alaska – men det finns saker du behöver veta. Här är den perfekta guiden till skidåkning i Alaska.

Prylguide

Äntligen, nu är touring-snowbladesen här!

Samtidigt touring-världen dreglar över nya Salomon Mountain Lab, Arc'teryx touring-pjäxa och Dynafits tech-bindningar är det ett annat företag som tar sporten till en helt ny nivå.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top