5fd939a4a250f

Prylar

Världens första patenterade skidmask i plast – fiasko eller succé?

Kickstarter kan vara starten på något stort för ett företag eller produkt. Dock tror vi inte att så blir fallet med skidmasken Snugmug.

Text: • 2016-04-01 Uppdaterad 2016-04-01

”The Future is here” – så avslutas den väldigt korta introduktionsvideo till Snugmug, världens första pantenterade skidmask i plast. 

Plastskyddet ska enligt företaget hålla ansiktet varmt, torrt samt skydda din näsa och kinder från solen när du befinner dig ute i backen. Skyddet ska också kunna användas med alla sorters goggles och ”hjälm är rekommenderat med inte obligatoriskt”. 

Skyddet hålls på plats av magneter och ska vara lätt att avlägsna när du väl vill ha lite sol på ansiktet. Oklart hur tuffa magneterna faktiskt är och om kan hålla sig på plats vid en eventuell krasch. 

Eddie the Eagle får en egen pro model


Äntligen, nu är touring-snowbladesen här!


Är DeBootern lösningen på alla dina pjäxproblem?


Text: • 2016-04-01
PrylarVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen