Aerospace, topptursgoggle från Julbo.

Prylar

Prylspecial: Back in black

Sportlovet står för dörren. Då är det skarpt läge att kika över utrustningen igen. Åka Skidor guidar till fem riktigt bra prylar som gör din skidåkning ännu roligare. Dessutom matchar dessa produkter påpassligt de knepigaste av pister. För att svart alltid är det nya svarta.

Text: Mattias Björklund • 2017-02-21 Uppdaterad 2020-12-16
Prylspecial: Back in black
Gregory Targhee 32.

Gregory Targhee 32
Mästerlig ryggsäck för offpist och dagsturer. Sitter som gjuten på ryggen och har precis rätt detaljer för en lång dag på berget, varken mer eller mindre.
Pris 1 750 kronor.

Prylspecial: Back in black
Julbo Aerospace.

Julbo Aerospace
Topptursgoggle (ja, du läste rätt) med en fiffig lösning mot imma på vägen upp. Med ett snabbt handgrepp lyfts linsen ut några millimeter från ramen och ökar ventilationsförmågan drastiskt.
Pris 1 600 kronor.

Prylspecial: Back in black
Icebreaker Ellipse Merinoloft.

Icebreaker Ellipse Merinoloft
Mellanlager-hoody i 230-grams merinoull med strategiskt placerade paneler i Primaloft. Perfekt under skaljackan eller ytterst på väg uppför på toppturen.
Pris 1 800 kronor.

Prylspecial: Back in black
Hestra Seth Morrison.

Hestra Seth Morrison
Handskvärldens svar på Darth Vader, mörk och stenhård på utsidan men innerst inne en varm mjukis. Sydd i Hestras Army Leather och nötnappa med vind- och vattentätt membran och utanpåliggande sömmar för extra bra grepp.
Pris 1 500 kronor.

Prylspecial: Back in black
Stellar W Shell Jacket.

Stellar W Shell Jacket
Stellars variant av svart är så svart att den fått namnet Blublack. En extremt teknisk jacka i Dermizax-membran som andas fantastiskt bra. Grym för liftburen åkning, grym på toppturen.
Pris 3 000 kronor

Prylguide: Snabbast i pisten


Köpguide: Vinterns 11 hetaste goggles


Skidtest: vinterns 5 bästa allmountainskidor


Text: Mattias Björklund • 2017-02-21
Prylar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen