Foto: K2

Designerskidor

Support your local skidbutik: beställ designerskidor

Gör gemensam sak i att stödja din favoritbutik och ta chansen att lägga vantarna på ett par unika skidor från K2 designade av artisten Geoff McFetridge

Text: Peter Nilsson • 2021-01-26 Uppdaterad 2021-12-07

K2 spinner vidare på sitt samarbete med konstnärer och kreatörer. Tidigare i vintras lanserade de ett samarbete med Jeremy Dean. Nu släpper de ytterligare produkter som tagits fram i samarbete med nytänkande kreatörer.

Geoff McFetridge är ursprungligen från Kanada men är nu baserad i Kalifornien. Geoff har tidigare arbetat med företag som bland andra Apple, Nike, Mini, Vans, Patagonia, organisationer som Greenpeace samt musiker som Jack Johnson. Han arbetar även på att kasta in några pudersvängar mellan arbetspassen så ofta som möjligt.

Tillsammans med K2 har Geoff McFetridge nu designat två olika skidor. Två olika modeller från K2 har fått ny grafik från Geaff McFetridge. Den ena är K2 Wayback 96 (Läs mer om den lite smalare varianten i Åka Skidors test). Den andra skidan är K2 Reckoner 112.

Endast 400 par av varje modell har tillverkats. Ett fåtal av dessa skidor har nått Sverige. Om du vill lägga vantarna på ett par skidor som garanterat skiljer sig från mängden är det möjligt att beställa hem dem till din lokala skidbutik. Fråga personalen, de hjälper dig.Text: Peter Nilsson • 2021-01-26
PrylarK2Skidor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen