Prylar 21/22

Haglöfs lanserar nya stället Vassi Touring

Nästa år lanserar Haglöfs ett helt nytt klädställ: Vassi Touring. Per Jonsson förklarar tankarna bakom det nya stället.

Text: Peter Nilsson • 2021-03-28 Uppdaterad 2022-01-28

Häromåret genomförde Haglöfs en nylansering av det klassiska skidstället Vassi. Det ursprungliga Vassi har burits av många skidåkare genom åren. Det var ett skalställ med fokus på funktionalitet och design, framtaget av skidåkare för skidåkare.

Det nya Vassi är ett modernt freeride-ställ i GoreTex Pro. Genomarbetat med smarta funktioner för att fungera på berget. Samma höga prioritering av funktion och användarvänlighet, men med de senaste materialen, en modern look och rymligare passform.

Vi har sedan en tid hört ryktas om att det även kommer lanseras ytterligare en variant av Vassi till nästkommande vinter. Anpassad för skidåkare som vill lägga lite mer fokus bortanför skidområdets gränser och väljer klädställ därefter. Vi tog en avstämning med skidåkaren Per Jonsson som varit delaktig i utvecklingen av Vassi ända sedan starten och fram till idag. Här ger han oss en inblick i utvecklingsprocessen och förklarar tankarna bakom de nya klädställen.

Här en en första titt på Haglöfs nya klädställ Vassi Touring som kommer ut i butiker till nästa vinter.Text: Peter Nilsson • 2021-03-28
Prylar21/22Freeride Days 2021HaglöfsPer JonssonPrylnyheterskidkläder

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen