Artiklar

Transsibiriska järnvägen till Japan

Bildspecial: 12 000 kilometer med tåg och båt genom Ryssland till Japan. Att resan är målet är inte bara en klyscha, för längs vägen mot sushins förlovade land väntade oändliga åk och äventyr i Sibiriens djupaste skogar.

Artiklar

Alric Ljunghager – när skidfoto blir till konst

Alric Ljunghager är ett av de senaste svenska tillskotten till den internationella skidfotokonsten. Och det med en stil som är till 100 procent hans egen.

Kiroro – skidvärldens svar på The Shining

Ett hotell direkt från en skräckfilm, folktom skog och sinnessjukt mycket snöfall. Följ med på en visuell resa till Kiroro på Hokkaido i Japan.

Artiklar

Slutsåld premiär av Untracked Film Tour

Premiären för 2018 års upplaga av Untracked Film Tour i Stockholm blev en succé med en helt fullsatt lokal, många utställare och härligt häng med likasinnade och proffs.

Artiklar

Bildbonanza: premiären av filmturnén

I fredags inleddes Untracked Film Tour och vi sammanfattar det första stoppet i Stockholm med en riktig bildbomb.

Artiklar

Bildspecial: Stryn redo för sommarsäsong

De öppnar inte förrän i slutet av maj, men av bilderna att döma är Stryn redo för härlig sommarsäsong.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top