Helt fullsatt på Filmhuset i Stockholm. Foto: Kevin McHugh

Artiklar

Slutsåld premiär av Untracked Film Tour

Premiären för 2018 års upplaga av Untracked Film Tour i Stockholm blev en succé med en helt fullsatt lokal, många utställare och härligt häng med likasinnade och proffs.

Text: Gabriella Edebo • 2018-10-29 Uppdaterad 2018-10-29

Premiären för 2018 års upplaga av Untracked Film Tour sålde slut redan två veckor innan det var dags för stoppet i Stockholm och många försökte desperat få tag på biljetter in i det sista.

Det blev en enormt lyckad kväll som bjöd på allt från ett urval av höstens bästa skidfilmer, ett tiotal utställare som även anordnade flera tävlingar med fina priser, specialbrygden Untracked Ale från Nordic Kiwi Brewers och riktigt härligt umgänge mellan filmvisningarna.

Några av tävlingarna involverade bland annat att ta kvällens spexigaste bild vid vår fotovägg med tillhörande rekvisita. Den vinnande bilden ser du här nedan och fler hittar du i facebook-albumet här.

Slutsåld premiär av Untracked Film Tour
Vinnarna från kvällens fotovägg-tävling.

Annat som fanns att göra under kvällen var bland annat att tävla om presentkort och en resa för två till Val Thorens med Langley Travel, svara på ett quiz från Skiers Left med priser från Mammut, provsmaka och tävla om ett flak Nocco, scanna ditt huvud och prata om framtidens hållbara hjälmar med Lokatt Helmets, ta en selfie med Ingemar Stenmark och Spektrum, känn och kläm på nya Salomon Shift och skidor från Nordica och Blizzard, testa ut och snacka skidkläder med Peak Performance, prata hållbart resande med Protect our Winters och Nissan samt chansen att vinna en vecka med deras elbil Nissan Leaf.

Bland de filmer som visades fanns något för alla med allt från djupt puder till branta åk, kreativ pistcarving och street i världsklass filmat på svenska småstadsgator. Alla filmer hade åkare och andra inblandade med på plats för att presentera och berätta mer om sina projekt. Hela programmet hittar du på untrackedfilm.com och där kan du även läsa mer om alla utvalda filmer som kommer att utgöra mixen som varierar mellan de olika stoppen.

Slutsåld premiär av Untracked Film Tour
Gänget som gillar tåg så mycket att de tog det hela vägen till Alperna och gjorde filmen Powder Express om det. Foto: Kevin McHugh

Stort tack till alla som kom och satte guldkant på premiären! Härnäst rullar vi vidare till Lund den sjätte november, följt av Göteborg två dagar senare, för att sedan bege oss norrut till Umeå och Luleå. Därefter kommer vi med en specialupplaga av festivalen till skidtestarhelgerna i Vemdalen, Sälen och avslutar hela turnén i Åre. Skidtestarhelgerna blir en mix av afterski och filmvisning för att avsluta en av vinterns första skiddagar på bästa sätt.

Slutsåld premiär av Untracked Film Tour
Provsmaka eller tävla om ett helt flak att släpa hem i pausen. Foto: Kevin McHugh

Håll utkik framöver efter chansen att vinna ett helt ställ av nya kollektionen Mystery från Peak Performance genom att följa @untrackedfilmtour på instagram, och missa inte när vi auktionerar ut Freddie Granns konstverk Ingemar Stålkant som är skapad av återvunna stålkanter till förmån för Protect Our Winters.

Slutsåld premiär av Untracked Film Tour
Ett extra tack till alla som ställde upp och hjälpte till under kvällen! Foto: Kevin McHugh

Sverigeturné 2018

Stockholm 26 okt
Lund 6 nov
Göteborg 8 nov
Umeå 16 nov
Luleå 21 nov
Skidtestarhelgerna 1, 8 och 14 dec

Untracked on Tour – följ med bakom kulisserna


Untracked Film Tour kommer tillbaka!


Lyckat lanseringsevent av Mystery


Text: Gabriella Edebo • 2018-10-29
ArtiklarBildgalleriEventUntracked Film TourVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen