Nyheter

Nu börjar alpina VM i Cortina d’Ampezzo 2021

Tävlingstider, sändningar och vilka svenska åkare som står på start. Här är allt du behöver veta för att följa alpina VM i Cortina d'Ampezzo.

Artiklar

Världens bästa skidåkning: Cortina d’Ampezzo

I Dolomiternas pärla Cortina d'Ampezzo samsas lyx och flärd med vardagsliv i bergen på ett charmigt sätt.

Resguide

Alpernas bästa piståkning

Ospårad manchester, stålkanter lika skarpa som en japansk kniv, brutala G-krafter och fartvinden i ansiktet. Det här är Alpernas bästa piståkning.

Freeski TV: supervintern i Cortina

Följ med The Good Times Crew med den ständigt peppade Kaj Zackrisson i spetsen till Cortina d'Ampezzo och tidernas vinter i det senaste avsnittet av Salomon Freeski TV.

Kaj Zackrisson åker skidor i krigets spår

Salomon Freeski TV – War Story: Ett gäng priviligerade åkare sticker till Dolomiterna och blir berörda av krigets historia och dess kvarlämnade spår som syns än idag.

Dolomiternas drottning

Den italienska delen av Dolomiterna är inte bara den vackraste. Här finns de bästa pisterna och den godaste maten. Och den häftigaste offpiståkningen. Dessutom slipper du liftköer och trängsel i skidbackarna – de flesta av besökarna i Cortina åker nämligen inte skidor.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top