Är Engelberg friåkningens heliga hemvist?

DPS Skis utforskar sin Europeiska bas Engelberg i den nya säsongen av The Shadow Campaign.

Prylguide

DPS tar vallan till nya höjder

DPS var med och revolutionerade skidåkningen med rockerformen för mer än 10 år sedan. Nu ska de göra revolution igen, den här gången med en valla.

Prylguide

10 grymma nya skidor

Dags för nya plank? Åka Skidor tar en snabbkoll på några av vinterns absolut bästa nyheter på skidfronten.

Drömmen om puder i Japan

DPS Skis och deras Shadow Campaign är tillbaka för sin fjärde säsong. Och den inleds i stil med drömlikt puder i Japan.

Prylguide

Skidtest: 13 lätta topptursskidor

Backcountryns mästare. Breda och lätta skidor för att funka bra uppför med stighudar men fortfarande med bra åkegenskaper utför. Här är 2016/17 års bästa topptursskidor, hårt testade av Åka Skidors testpatrull.

Toppturspuder i Kanadas vildmark

DPS Skis webbserie Shadow Campaign börjar sin nya säsong med att spåra djupt puder vid avlägsna Sol Mountain Lodge i Kanada.

Djupt värre i Gressoney

DPS-teamet dyker djupt i pudret i den italienska pärlan Gressoney i det senaste avsnittet av The Shadow Campaign, Reverie.

Japansk pudermagi med DPS

DPS-teamet fortsätter att leverera fantastisk film från Hokkaidos drömlika puder. Kolla in del II av årets förlaga av The Shadow Campaign.

Puderstorm i Japan

Skidmärket DPS är tillbaka med en ny säsong av sin egen webbserie The Shadow Campaign. Första avsnittet är ett puderdränkt sådant från Hokkaido i Japan.

Video: Norges bästa backcountry

Fransmannen Patrick Vuagnat och hans polare möter upp med locals i norska Sogndal och utforskar vad som kanske är Skandinaviens finaste och mest okända puderhåla.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top