Jakten på El Nino fortsätter med Chris Benchetler

Första avsnittet av Chris Benchetlers miniserie ‘Chasing El Nino’ tog oss till ett Sierra Nevada som efter år av torka äntligen fått snö. I andra avsnittet bär det av till mer nordliga breddgrader, British Columbia i Kanada.  Benchetler möter upp Nick McNutt, en av skidvärldens främsta när det kommer till att åka switch, för ett

Skidorter

De har redan överträffat förra årets snömängd

I helgen väntar stadiga snöbyar att svepa in över Tahoe. Därmed förväntas skidorten redan nu överträffa förra årets totala snömängd.

Alperna

Då kommer snön på allvar till alperna

Bristen på nederbörd Alperna har gjort att snön lider med sin frånvaro. Men nu kommer goda nyheter – snön kommer i januari.

Officiellt: Årets El Nino den starkaste någonsin

Säsongen 97/98 är alltid fokus när det pratas om El Nino och episka snöfall. Men nu skrivs historien om. Årets storm är den starkaste någonsin – och snödjupet bevisar det.

Artiklar

5 skidorter som utlovas monstersäsong tack vare El Nino

Årets El Nino förespås bli en monsterstorm av Godzilla-mått mätt och den mäktigaste sedan säsongen 1997/1998. Därför har vi tagit fram fem orter i USA som kan komma och uppleva sin bästa vinter i modern historia.

Artiklar

Experterna: Drömsäsong väntar i Nordamerika

Väderexperterna har talat – årets El Niño blir stark som säsongen 97/98. Men varför är det värt att uppmärksamma? Jo, det kommer medföra nederbörd – det vill säga snö – av bibliska proportioner.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top