5fd946435fbe3

Jakten på El Nino fortsätter med Chris Benchetler

Första avsnittet av Chris Benchetlers miniserie ’Chasing El Nino’ tog oss till ett Sierra Nevada som efter år av torka äntligen fått snö. I andra avsnittet bär det av till mer nordliga breddgrader, British Columbia i Kanada.  Benchetler möter upp Nick McNutt, en av skidvärldens främsta när det kommer till att åka switch, för ett

Text: • 2016-04-29 Uppdaterad 2016-04-29

Första avsnittet av Chris Benchetlers miniserie ’Chasing El Nino’ tog oss till ett Sierra Nevada som efter år av torka äntligen fått snö. I andra avsnittet bär det av till mer nordliga breddgrader, British Columbia i Kanada. 

Benchetler möter upp Nick McNutt, en av skidvärldens främsta när det kommer till att åka switch, för ett par rejäla puderdagar. 

FWT-åkaren Fabio Studer levererar ett av årets läckraste klipp


Efter El Nino: Nu förväntas lillasyster vara på gång


Melodifestival: 6 hemska skidlåtar – och Stenmark


Text: • 2016-04-29
Chris BenchetlerEl NinoKanadaVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen