Heliskiing

Artiklar

Bergsguide omkom i samband med heliskiing

En bergsguide föll utför ett stup och omkom i samband med att han guidade heliskiing i Kårsavagge i närheten av Abisko i fredags.

Artiklar

Heliski i Rikgränsen – äkta världsklass

Det har hyllats som ett av världens tio bästa äventyr, ett udda resmål långt borta från civilisationen i en oändlig vildmark. Världens mest exotiska heliskiing hittar du inom Sveriges gränser, nära Riksgränsen i Lappland.

Den ultimata drömresan

Om du vann en skidresa vart du ville, vad skulle du välja då? Kanske en rundresa i British Columbia i Kanada som den här lyckliga skidåkaren?

Magiska Mica

Mytomspunnet, magiskt och med skidåkning plockat från den allra översta hyllan. Det här är Mica Heli i Kanada.

Salomon Freeski TV – CMH Dreamland

Den kanadensiska heliskiarrangören CMH hävdar att dom har världens bästa skogsåkning, och att Monashees är kronan på verket. Salomon Freeski TV drog dit för att se om det stämde...

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top