Nyheter

Skidsnack – Skidåkande polispatrull utreder benbrott

Skidpolis, svenskt medaljregn, guide till stadsnära skidbackar och digital skidåkning i Google maps. Det och mycket mer i Skidsnack.

Nyheter

Skidsnack – Jämtlands fetaste åk

Filmen från ett av landets nya och mäktigaste rännor "Republiken", Diors glammiga skidkollektion och premiär för säsongens lavinprognoser.

Artiklar

Året-runt arena för Big Air öppnas i Kläppen

Kläppen Snowpark har utökats med en träningsanläggning för hopp i internationell toppklass.

Artiklar

Skidsnack – Sveriges bästa skidort, depression & recall

Ortovox återkallar kolfiberpatron, SVT pratar med Nisse Wersén om mental hälsa och problematik med idrott och World Ski Awards har utsett Sveriges bästa skidort.

Nyheter

Kläppen öppnar Sälenfjällens första randonnéeled

Intresset för toppturande fortsätter att öka bland Sveriges skidåkare. Kläppen öppnar i vinter Sälenfjällens första randonnée-led där besökare kommer kunna tura upp i skidsystemet.

Artiklar

Nyheter på svenska skidanläggningar

Investering och demolering - Åka Skidor listar vinterns nyheter hos våra svenska skidanläggningar inför vintern.

Artiklar

Kläppen bygger nytt skidområde

Kläppen i Sälen storsatsar och har dragit igång processen att bygga ut skidanläggningen med fler liftar och backar på en ny del av berget.

Artiklar

Skidsnack #14: Veckans nyheter i skidvärlden

Nyheter denna vecka cirkulerar mycket kring park, Kläppen och snowboard. Med Cody Bramwell som veckans huvudperson.

Artiklar

Freddie Grann om skidåkning och konst

En skidåkande konstnär eller en konstnär på skidor? Oavsett så är Freddie Grann unik i det mesta han gör och skapar med skidor, målarfärg och svetsar.

Artiklar

Äntligen Live: Kim Bobergs “AIREA”

En skidfilm med allt från park, street och puder helt och hållet filmat i Dalarnas djupa skogar, är det ens möjligt? Kim Boberg och Oliver Karlberg visar att ingenting är omöjligt på hemmaplan.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top