La Plagne

Frankrike

Experten tipsar – 5 skidpärlor i Frankrike

Sveriges mest beresta Alpexpert Peffe Brzezinski listar sina favoriter i Frankrike – inom 66 kilometers radie från Genève.

Nyheter

Nytt varningssystem för laviner testas i Frankrike

Borta är de gula och gul-svarta varningsflaggorna. Nu testas ett nytt varningssystem för laviner på utvalda skidorter i Frankrike.

Régnier och Rolland snabbspolar i La Plagne

Måste se: Kevin Rolland och Julien Régnier kör årets ösigaste skidjakt i franska La Plagne.

Artiklar

Från barmark till snö – franska alperna före/efter 21 november

Medan Revelstoke har badat i snö har alperna väntat in första stora snöfallet. Så i helgen drog ett välbehövligt snöoväder in över alperna. Nu känns det som att vintern – på allvar – gjort sitt intåg.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top