Resguide

2000+ Alpernas 10 mäktigaste skidåk

Åka Skidor listar Alpernas 10 mäktigaste skidåk på över 2000 fallhöjdsmeter. Bjässar som garanterat är ett minne för livet.

Candide Thovex briljerar under B&E Invitational

Henrik Harlaut och Phil Casabons B&E Invitational har vuxit till en av freeskivärldens främsta tävlingar, med åkare utav världsklass. Så självklart var Candide Thovex där och shreddade.

Alperna

Jon Olsson tillbaka – tävlar mot Henrik Harlaut

Skador har hindrat Jon Olsson att på allvar ta sig tillbaka. Nu är alla skador läkta och första tävlingen inbokad – B&E Invitational.

Alperna

Alpernas stora åk

De här är de stora åken! Alpernas klassiker som varje skidåkare bör ha avverkat innan det är dags att pumpa oändligt med puder med mannen där uppe.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top