Artiklar

Nordamerikanska skidorter inför reservationssystem för skiddagar

Flera skidorter i USA och Canada inför krav på bokning av skiddagar. Spontanköp av dagskort är tills vidare omöjligt.

Alperna

Här får du mest skidåkning på ett liftkort

Blir du lätt less på att nöta samma backe om och om igen? Då kanske det är dags att dra på roadtrip med ett så kallat multiliftkort. Alltså ett liftkort som ger till tillgång till en hel buffé av skidorter att välja bland. För vem vill käka a la carte när det finns all you can eat-buffé?

Artiklar

Vail Resorts köper ytterligare 17 skidorter

Giganten Vail Resorts som äger en mängd av Nordamerikas största skidorter och säljer multi-liftkortet Epic Pass har köpt upp ytterligare 17 skidanläggningar.

Artiklar

Nytt liftkort med över 100 skidorter i Europa

"Världens största liftkort" är ett helt nytt liftkort som börjar säljas idag, men floppen verkar vara ett faktum. Hur många av skidorterna känner du igen?

Artiklar

Svensk liftkortskändis i Whitewater

En svensk säsongare vid namn Lovisa Rosengren har fått äran att pryda liftkortet i den lilla skidorten Whitewater i Kanada.

Artiklar

Åk skidor världen över med ett liftkort

Nu kan du köpa liftkortet som ger tillgång till 19 skidorter över hela världen. Mountain Collective är biljetten till den ultimata roadtrippen i Nordamerika och skidåkning året runt.

Artiklar

Spåra upp hela världen

20 skidorter över hela världen på samma liftkort. Mountain Collective är biljetten till den ultimata roadtripen.

Alperna

Alpernas 15 bästa deals på liftkort

Nu har vi på redaktionen dykt på djupet i liftkortsdjungeln för att kartlägga vilka säsongskort som egentligen ger mest för pengarna.

Alperna

Oslagbart pris på Liftkort i Verbier för ungdomar

Är du under 25 år gammal kan du just nu köpa ett liftkort i Verbier och hela Les 4 Vallées för 3300 kronor. Det nya och orimligt billiga årskortet speciellt för ungdomar finns tillgängligt nu under en begränsad tid.

Artiklar

Mountain Collective – Liftkortet som är ett måste för alla road trip-sugna

Dagskort kan kosta skjortan, speciellt i USA och Kanada. Om du planerar en road trip ska du därför kolla in The Mountain Collective – liftkortet som erbjuder två dagar skidåkning på totalt 15 skidorter i USA, Kanada, Chile, Frankrike och Japan.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top