5 dagars åkning i Limone Piemonte ingår med Scandinavian Skipass. Foto: Axel Adolfsson

Liftkort

Scandinavian Skipass växer – igen

Multikortet Scandinavian Skipass fortsätter utmana Skistar och till den här säsongen presenterar man fyra nya destinationer.

Text: Anton Furuland • 2023-10-23 Uppdaterad 2023-10-23

För två år sedan lanserades multiliftkortet Scandinavian Skipass, innehållandes bland annat Borgafjäll, Bydalen och Riksgränsen.

Nu har man knutit till sig ytterligare fyra destinationer och vi får helt klart konstatera att det är en skön mix på nyheterna.

Det rör sig om norska Norefjell med Skandinaviens högsta fallhöjd på 1010 meter, kustnära men ändå snösäkra Storklinta, familjenästet Lofsdalen och så sist men absolut inte minst svårt charmiga Jäckvik Fjällcenter som enligt oss på Åka Skidor är Sveriges mest underskattade skidanläggning.

Det är inte alla som kan skryta med att ha landets längsta släplift som i lugn och ro fraktar dig 1927 meter upp på fjället och bjussar på 310 meter i fallhöjd. Scandinavian Skipass

Anläggningar som ingår

Björkliden
Borgafjäll
Bydalen
Huså
Jäckvik
Limone Piemonte
Lofsdalen
Norefjell
Riksgränsen
Solheisen
Storklinta
Storlien
Stranda
Trillevallen
Tännäskröket
Väsjöbacken

Pris

5745 kronor för vuxen. 4085 kronor för 7-17år samt pensionärer.

Mer info

scandinavianskipass.se

Scandinavian Skipass kostar i år 5745 kronor och ger dig tillgång till 15 anläggningar. Se mer på scandinavianskipass.se


Text: Anton Furuland • 2023-10-23
NyheterBorgafjällFjällenItalienIvo LangeforsJörnLiftLiftkortMultikortNorgeRiksgränsenScandinavian SkipassSkandinavienSverige

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen