Mattias Fredriksson

Schweiz

Les Marécottes – den lilla jätten i Schweiz

Granne med några av Alpernas mest kända orter ligger den lilla okända pärlan Les Marécottes med en terräng betydligt större än antalet liftar.

Japan

Seki Onsen – en annan skidvärld

Häng med till Seki Onsen, den traditionella bergsbyn som visar vägen tillbaka till den japanska skidåkningens ursprung och själ.

Artiklar

Fotografernas favoriter – del 1 av 2

Vi bad några av Åka Skidors mest anlitade fotografer att ta fram sin favoritbild från förra vintern. Här kan du se del ett av det resultatet.

Nyheter

Mattias Fredriksson firar 500 omslag med nya Åka Skidor

Åka Skidors meste medarbetare genom tiderna firar 500 omslag genom sin karriär. #500 är självklart på Åka Skidor.

Resguide

Min bucket list: Mattias Fredriksson

Åka Skidors fotograf Mattias Fredriksson listar sina fem favoriter som han ännu inte varit på.

Artiklar

Fotoauktion i Riksgränsen för välgörenhet

Häng ett stycke skidhistoria på väggen och bidra till stiftelsen MM Rapaport Hargins arbete för ökad säkerhet och jämställdhet på berget.

Greg Hill tar sig till backen med elkraft eller benkraft. Foto: Mattias Fredriksson
Artiklar

Electric Greg inspirerar till förändring

Greg Hill sålde sin stora pick-up och skoter. Istället skaffade han en mindre elbil och en elcykel. Äventyren blev inte sämre för det - tvärtom.

Artiklar

Video + bildspecial: Mästerfotografens nya hem i Kanada

Följ med hem till Åka Skidors meste fotograf Mattias Fredrikssons nya hem i norra Kanada.

Skidsnack v3 – Veckans filmer

Det blev en fullspäckad vecka i skidvärldens videohörn, så denna veckas #skidsnack blir uppdelat i två: en sammanställning av veckans bästa filmer och en med nyheter och andra händelser.

Artiklar

Sofia Forsman – att gå sin egen väg

Med en stark drivkraft och ett pannben av stål utbildar sig 26-åriga Sofia Forsman från Borås till skidguide i Kanada. Hon gav upp juridikstudierna och satsade allt på en kanadensisk skidkarriär för att kunna leva kring Revelstokes oändliga terräng.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top