VIDEO: Nico Vuigniers kreativitet vet inga gränser – levererar nytt konstverk

Det senaste året han ha släppt Torched och Centriphone. Nu släpper Nico Vuignier en ny, revolutionerande skidfilm – Black Ochre.

Nyheter

10 konton du måste följa på Instagram

Jacob WesterWester att gått från freestyle-stjärnan till friåkare av värdsklass och han håller numera till i extrem-meckat Chamonix. Jacob ser till att bjuda sina följare på tonvis av bra bilder och videos. Enda risken med att följa är du kommer framstå som en stalker i och med alla likes du kommer ge.  Ett filmklipp publicerat

Så skapades centriphonen – hemligheten bakom årets coolaste filmupplevelse

För en dryg månad sen kom Nico Vuignier med årets kanske coolaste filmupplevelse. Nu får vi följa med bakom kulisserna om hur det gick till när han gick idén och processen bakom av centriphonen.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top