5fd91fa99306a

Nyheter

10 konton du måste följa på Instagram

Jacob WesterWester att gått från freestyle-stjärnan till friåkare av värdsklass och han håller numera till i extrem-meckat Chamonix. Jacob ser till att bjuda sina följare på tonvis av bra bilder och videos. Enda risken med att följa är du kommer framstå som en stalker i och med alla likes du kommer ge.  Ett filmklipp publicerat

Text: • 2016-03-04 Uppdaterad 2021-08-20

Jacob Wester
Wester att gått från freestyle-stjärnan till friåkare av värdsklass och han håller numera till i extrem-meckat Chamonix. Jacob ser till att bjuda sina följare på tonvis av bra bilder och videos. Enda risken med att följa är du kommer framstå som en stalker i och med alla likes du kommer ge. 

Candide Thovex
Världens kanske bästa friåkare, och världens just nu mest kända skidåkare. Den galne fransmannen är inte den mest aktiva på Instagram, men bilderna han lägger är otroligt snygga. Naturligtvis är det mycket skidbilder, men det är även en hel del annat som ger en bättre bild av livet som en världsstjärna. 

Emma Dahlström
En av Sveriges klart lysande stjärnor i freestyle-världen, och för er som inte riktigt förstått; Emma Dahlström är en tvättäkta världsstjärna. Följ henne i tävlingar världen över och i jakten på big air- och  slopestylemedaljer. 

Mattias Fredriksson
Åka Skidors ständige medarbetare och sjukt jävel med kameran. Om du så bara vill se bra skidbilder, alternativt vill hämta inspiration till dina egna bilder så är det Mattias Fredriksson vi rekommenderar. Helt seriöst, det finns inga dåliga bilder på Fredrikssons konto. 

Angel Collinson
Amerikanskan är kanske världens just nu bästa kvinnliga friåkare och får rättmätigt mängder med utrymme i skidfilmer. Kul med Collinson är hon inte bara lägger upp skidbild och videos utan även breddar sitt flöde med mer personliga bilder, och sånt uppskattas. 

Instagram vs. verkligheten


Je suis un local – om att vara skidåkare i Chamonix


Nekades plats i FWT i Chamonix – tar revansch med eget spektakulärt åk

Matilda Rapaport
Rapaport är en av Sveriges bästa friåkare och är hon inte i alpernas för tävlingar så är hon i Alaska och filmar.  I flöde får du allt ifrån träningstips och sjukta härliga miljöbilder till feta drops och videos. 

Jerry of the day
Egentligen är fel att skratta åt dem som kanske inte känner sig helt hemma i backen, men som de säger: ett gott skratt förlänger livet. Och ska vi gå efter den devisen kommer du leva en evighet efter att ha skrollat igenom Jerry of the day:s flöde. 

Tanner Hall
Skidåkningens bad boy #1 är fortfarande en av världens bästa skidåkare, även om han syns allt mindre i skidfilmer. Istället försöker han lägga upp egna goa skidklipp, hitta nya sjuka stunts samt kränga sitt eget marijuana-märke. A guy has to make a living, am i right?

Nico Vuignier
Inte bra ett svingrym åkare utan också en fantastisk kreativ filmskapare. Lägger upp mycket videos och bilder från backcountry-åkning, tävlingar, lite småjibb och annat smått och gott. 

Åka Skidor
Duh, självklart ska du följa oss på Instagram! Du får inte bara tonvis med bra skidbilder och de senaste prylarna från olika mässor, du får även bakom bilder från kommande artiklar – och då och då, som så kallade easter eggs, dyker även delar av redaktionen upp bild. Se det som våra selfies. 

Instagram vs. verkligheten


Foils nya skidor kostar 430 000 kronor


Johan Olofsson – snowboardåkaren som förändrade världen


Text: • 2016-03-04
NyheterAngel CollinsonEmma DahlströmInstagramJacob WesterMatilda RapaportMattias FredrikssonNico VuignierTanner HallVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen