Artiklar

Fusion av slopestyle, skicross och kreativitet

Slopestyle och skicross kombinerat i någon form av vansinnig specialbyggd parkskapelse när det storskaliga eventet Audi Nines tog i veckan över Sölden.

Artiklar

Emma Dahlström satte drömtrick i Nine Queens

Hennes GoPro-filmade backflip blev en succé. När det återigen var dags för Suzuki Nine Queens visade Emma Dahlström återigen vem som bestämmer.

De satte tricks som aldrig tidigare landats på tävling

Från det vita slottet i österrikiska Serfaus-Fiss-Ladis släpps en ny video med de bästa tricken och höjdpunkterna från årets Nine Queens-tävling.

Artiklar

Se hur Emma Dahlström laddar i slottet

Sveriges slopestyle-drottning Emma Dahlström och Norges snowboardproffs Kjersti Ostgaard-Buaas äntrar det stora snöslottet och ger oss en sneak peak på hur årets bana i Nine Queens, en av världens största tävlingar för tjejer, ser ut.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top