Puder

Snöfall på väg in över Sverige. Bild: SMHI
Nyheter

Puderalarm: Nu kommer mer snö till Sverige

Ett nytt stort snöfall rör sig mot den svenska fjällkedjan. Under veckan väntas mycket snö i mer eller mindre hela fjällvärlden.

Malou Petersen, Land of Powder Foto: Daniel Stewart

Land of Powder – Puderdröm i Revelstoke

Det gäller att njuta av dagarna bland bergen. Malou Petersen såg till att göra det mesta av sina dagar i Revelstoke förra vintern. Här är resultatet.

Artiklar

Hopp, lek och puder i Ramundberget

Ramundberget är den lilla skidorten som levererar det mest patenterade av fjällmys, indränkt i Sveriges bästa snö och klädd i en vacker skogsskrud. Ett rent nöje för hela familjen. Och lite till.

Prylguide

Skidtest 2020: Vinterns bästa Big Mountain-skidor

Stora, breda och mer mångsidiga än någonsin förr. Dagens puderskidor visar att maximal bredd inte är allt för att få till flytet.

Alperna

Tokdump på väg in mot Österrike

Det har redan snöat upp till en meter på sina håll denna vecka och fram till på måndag väntas ännu en storm leverera mängder av fluffigt guld.

Åka Skidor

Storyn bakom omslaget – krasch till cover

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Som när Johan Jonsson kraschade och hamnade på omslaget på Åka Skidors septembernummer.

Djupt, djupare, Mt Baker

Amerikanska Mt Baker har fullkomligen blivit dränkt i snö så långt den här säsongen, med 5,5 meters snöfall bara i januari. Här är filmbevis på den senaste veckans totala vansinne.

Skidorter

Puder och sladdande 740:s i Älvdalen

Kim Boberg bjuder på puder och kreativ åkning hemma i Älvdalen i sin nya film Airea som du kan se på Untracked Film Tour i höst.

Skidorter

Har Svanstein Sveriges bästa skogsåkning?

I Tornedalen ligger lilla Svanstein och ruvar på vad som kan vara Sveriges finaste skogsåkning.

Alperna

Smart puderboende

På några få år har Airbnb växt fram som världens största förmedlare av semesterboende. Hur funkar konceptet för oss skidåkare? Åka Skidors testpatrull beslöt sig för att ta reda på just det.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top