Artiklar

Idre Fjäll är först att öppna för skidåkning

Från och med idag kan du åka skidor i Sverige igen. Idre Fjäll har sparat snö över sommaren och är först ut att öppna liftarna för skidåkare.

Kajsa Kling avslutar karriären

Den alpina landslagsåkaren Kajsa Kling har tagit beslutet av sluta sin karriär som professionell utförsåkare efter att ha kämpat med depression under en längre tid.

Bode Miller – på en skida genom livets störtlopp

Bode Millers karriär kan sammanfattas som oförutsägbar briljans och han tillförde lite rock n' roll till den alpina skidscenen.

Artiklar

Världscupens 3 hårdaste störtlopp

Sveriges abdikerade fartkung Hans Olsson beskriver fasorna och farterna i världscupens absolut hårdaste störtlopp. För säkerhets skull petar han Åre som en extra bonus.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top