Artiklar

Här kan du åka skidor just nu

Åka Skidor listar alla skidorter i Skandinavien och övriga världen där du kan svalka skidpeppet och lindra abstinensen i sommar.

Artiklar

Stryn – sommarskidåkning, slask och röj

Vintern är bäst på sommaren, i alla fall om du hänger i norska Stryn och njuter av vårslask och sjövilt party. Allt under överinseende av en världsrekordhållare i klipphopp.

Artiklar

Här är världens 10 bästa sommarskidorter

Sommaren är kul - enligt vissa. Det här är världens bästa skidorter för dig som hellre fortsätter att leka i vitt H2O än plaskar runt i grumligt badvatten.

Artiklar

Bildspecial: Stryn redo för sommarsäsong

De öppnar inte förrän i slutet av maj, men av bilderna att döma är Stryn redo för härlig sommarsäsong.

Skidorter

Äntligen sommarsnö i Stryn

Till helgen öppnar världens skönaste sommarskidåkning, Stryn i Norge. Och det med mer snö än på väldigt länge.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top