Prylguide

Wagner Skis – 100% custom från Colorado

Letar du efter något helt unik att ha under fötterna? Då kan amerikanska Wagner Skis vara något för dig. 100% tillverkade efter dina önskemål och handgjorda i Telluride i Colorado.

Artiklar

Spåra upp hela världen

20 skidorter över hela världen på samma liftkort. Mountain Collective är biljetten till den ultimata roadtripen.

Skidåkare räddad efter fall i ikonisk couloir

San Joaquin Couloiren i Telluride står med på många skidåkares lista över åk att genomföra. Men likt många andra couloirer kan den vara extremt farlig – vilket en skidåkare fick uppleva i lördags.

John Roth personifierar allt som är glädjen med skidåkning

John Roth har åkt skidor varje dag i Telluride de senaste 43 åren. Han inställning till skidåkning är beundransvärd och gör honom till en fantastisk ambassadör för skidorten. – Varje skiddag är den bästa och varje skidminne värt att komma ihåg.

Artiklar

Oprah köper hus i Telluride – med egen lift

Att Telluride upplever en av sina bästa vintrar någonsin har inte undgått någon – inte ens Oprah. Nu köper hon ett hus med en alldeles egen linbana för 120 miljoner kronor.

Artiklar

5 skidorter som utlovas monstersäsong tack vare El Nino

Årets El Nino förespås bli en monsterstorm av Godzilla-mått mätt och den mäktigaste sedan säsongen 1997/1998. Därför har vi tagit fram fem orter i USA som kan komma och uppleva sin bästa vinter i modern historia.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top