Biljettsläpp för Untracked Film Tour
Peppen är total. Foto: Kevin T McHugh

Biljettsläpp för Untracked Film Tour

Nu är biljetterna till höstens roligaste event släppta. Missa inte att boka din plats i biografen för Untracked Film Tour i höst till EarlyBird-pris.

Untracked Film Tour kommer tillbaka för det tredje året på raken med totalt 11 stopp landet runt nu under hösten. Missa inte en helkväll med skid- och snowboardfilmer, riktigt gött häng, snacka prylar, resor och bergssäkerhet och hållbarhet med våra utställare och tävla om fina priser. 

Nu har biljetterna till alla stopp, förutom de avslutande skidtestarhelgerna, kommit upp på hemsidan untrackedfilm.com

I vanlig ordning får morgonpigga fåglar den bästa masken, alltså EarlyBird-pris på biljetterna på 160 riksdaler (istället för 190:-). Det gäller i två veckor framöver, eller tills de reserverade biljetterna till nedsatt pris sålt slut. 

Statistiken på försäljningen sedan biljetterna släpptes klockan nio på morgonen nu under lördagen så går det undan, så missa inte chansen att knipa din biljett innan det är för sent. Vår prognos är att flera av stoppen kommer att vara slutsålda precis som föregående år. 

Biljetterna hittar du på untrackedfilm.com/biljetter

Galapremiär i Stockholm den 24 oktober

Som ni säkert har koll på redan så kör vi dubbla kvällar i Stockholm i år, och det firar vi genom att dra på extra stort på premiärkvällen torsdag den 24 oktober! Samma filmer, men ett gäng extra överraskningar, så missa inte det!

EarlyBird-biljetter till nedsatt pris gäller mellan den 14 – 29 september, eller så långt lagret räcker.

Uppdatering: EarlyBird-biljetterna till premiären den 24 oktober sålde slut på en halv dag. 

Info och biljetter för stoppen på Skidtestarhelgerna kommer i början av november.

Filmer

Den första filmen som kommer att visas på stoppen i städerna annonserades tidigare i veckan, och fler kommer att släppas under de kommande veckorna. Håll utkik på hemsida, facebook och instagram för att hålla dig uppdaterad.

Den första filmen som meddelats går under namnet Dream Job. En skidfilm som samtidigt är en dokumentär komedi, hur nu det ens går ihop. Det verkar i alla fall bli resultatet när komikern Katie Burrell som är bosatt i Revelstoke halkar in på att göra film. I Dream Job får vi följa hennes väg från skidföretagens kontor till att bli en av branschens skidåkande stjärnor. Eller som Katie beskriver det, "they go up, they go down, how hard can it be?". Med hjälp av några av dalens mest etablerade åkare testar hon på livet som professionell skidåkare.

Film och redigering av Colleen Gentemann och med Katie Burrell i huvudrollen, och gästspel från Christina Lustenberger, Leah Evans, Diny Harrison och "The Blondes". Se trailern nedan.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!