Untracked Film Tour

Nyheter

Untracked Film Tour tackar för sig

Det blir ingen mer Untracked Film Tour – för nu i alla fall. Gabriella Edebo berättar för Åka Skidor om valet att lägga projektet på hyllan.

Artiklar

Skidsnack – Alpernas skidorter tvingas stänga

Pandemin tvingar Alpernas skidorter att stänga ner på nytt, instagramauktion med bra ändamål, säkerhetsfokus och premiär för årets bästa skidfilm.

Trailer-tablå: höstens skidfilmer 2020

Trailersäsongen är redan igång och trots en annorlunda och kortare säsong än vanligt är utbudet av filmer som kommer i höst riktigt lovande.

Artiklar

Video: Den skandinaviska säsongarkulturen

På de allra mest klassiska skidorterna i Alperna är det inte ovanligt att hitta blomstrande skandinaviska samhällen. I det senaste avsnittet av Salomon TV får vi hänga med Lovisa Rosengren och det norska paret Heidi och Robert Pallin Aaring för att reda ut det skandinaviska säsongarfenomenet.

Skidsnack v3 – Veckans filmer

Det blev en fullspäckad vecka i skidvärldens videohörn, så denna veckas #skidsnack blir uppdelat i två: en sammanställning av veckans bästa filmer och en med nyheter och andra händelser.

Vinterns bästa skidfilmer som finns att se gratis online

Nu finns nästan alla av vinterns bästa och noggrant utvalda skid- och snowboardfilmer som visats under höstens Untracked Film Tour på nätet att se utan kostnad.

Artiklar

Transsibiriska järnvägen till Japan

Bildspecial: 12 000 kilometer med tåg och båt genom Ryssland till Japan. Att resan är målet är inte bara en klyscha, för längs vägen mot sushins förlovade land väntade oändliga åk och äventyr i Sibiriens djupaste skogar.

Jackie Paaso’s hyllade film Evolution of Dreams

Vägen till framgång är sällan spikrak. I filmen Evolution of Dreams får vi följa utvecklingen av drömmar för två av världens bästa friåkare.

Artiklar

Dream Job – en skidfilmskomedi du måste se

Dream Job med komikern Katie Burrell i huvudrollen har gjort succé under höstens Untracked Film Tour och finns äntligen att se på nätet.

Artiklar

De bästa rimmen i tävlingen om en Salomon Shift

Hur bra måste man vara på att rimma för att kamma hem en Salomon Shift? Här hittar du de bästa rimmen från vår tävling under Untracked Film Tour.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top