5fd947b588af4

Skidåkarna kör puderfest i Japow

Med mottot "Keep smiling it's just skiing" släpps nu en helt ny webbserie, CHEERS. Åkarna tar oss med till Japan och ja, ni vet ju vad det finns gott om där.. Ett videomåste för alla er puderhundar!

Text: • 2015-02-24 Uppdaterad 2015-02-24

Faceshot efter faceshot efter faceshot. Det är svårt att inte känna peppet när man ser denna film där åkarna Romain Grojean, Adrien Coirier, Jeremy Prevost och Roy Kittler festar loss i Japanpudret.

Nya webbserien CHEERS är producerad av MAZCOR Collective och i första avsnittet bestämde de sig för att åka till Japan eftersom försäsongen i Europa var snöfattig. Rejäl utdelning fick de i Japan istället. Cheers!

Resetipset: På andra sidan vulkanen – Rusutsu
Dyker djupt i Japanpudret

Missa inte det bästa från skidvärlden!
Ja tack, jag vill prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev.Ingrid Backstrom åker midjedjupt i Japan
Japow med Henrik Winstedt, Matilda Rapaport och Johan Jonsson

Text: • 2015-02-24
JapanVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen