5fd946d69c1f4

Cham Lines tillbaka – mer faktaspäckad än någonsin

Cham Lines har guidat dig igenom några av Chamonix fetaste åk. Nu är Aurélien Ducroz är tillbaka med ny säsong – nu med massor av värdefull fakta.

Text: • 2015-12-14 Uppdaterad 2015-12-14

I dagarna släpptes teasern för säsong tre av Aurélien Ducroz ’Cham Lines’. Några av er har säkert sett någon av de tidigare avsnitten, men för er som helt missat programmet kan vi berätta att det är den ultimata GoPro-guiden till några av Chamonix mest mytiska åk.

Den här säsongen kommer Aurélien och hans vänner beta av nya legendariska linjer i Chamonix. Sex episoder är planerade och börjar släppas varannan vecka från och med den 15 januari 2016.

Nytt för i år att var åk kommer visas upp via en 3D-karta som skapats i samarbete med FATMAP. Det kommer även finnas med mer detaljerad beskrivning om var du hittar alla åk.

Men kom ihåg: ge dig inte ut på de här åken själv. Se till att du har med dig en bergsguide som kan åket och kan området. 

Så brant åker du egentligen


Världens bästa skidåkning


7 prylar som kan rädda livet på dig i vinter


Text: • 2015-12-14
Aurélien DucrozCham LinesChamonixFrankrikeVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen