Cham Lines nya linje – inget för den höjdrädda

Aurélien Ducroz tar hjälp av en av världens främsta brantåkare, Giulia Monego, för att beta av Couloir de la Passerelle – som börjar med ett svindlande insteg.

Cham Lines: Stjärnspäckat sällskap i Le Moine Couloir

Aurélien Ducroz tog hjälp av förre detta alpin-esset och numera racingkungen, Luc Alphant, i senaste avsnittet av Cham Lines. På agendan stod Aiguille du Moine och en för tillfället namnlös couloir – samtidigt som Chamonix visade sig från sin bästa sida.

Nya Cham Lines – så smalt att skidorna knappt får plats

Aurélien Ducroz och Cham Lines är tillbaka med andra avsnittet för säsongen. Den här gången lämnar de dock Chamonix trygga dal för att ge sig i kast med Couloir Gypaete i Plaine Joux.

Cham Lines river av ökända Mallory Couloir

Aurélien Ducroz och Cham Lines är tillbaka med en ny säsong. I säsongen första avsnitt betar gänget av svettiga Mallory på nordsidan av Aiguille du Midi.

Cham Lines tillbaka – mer faktaspäckad än någonsin

Cham Lines har guidat dig igenom några av Chamonix fetaste åk. Nu är Aurélien Ducroz är tillbaka med ny säsong – nu med massor av värdefull fakta.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top