5fd91fe256385

Artiklar

Unik belysning sätter Åres Snow Park i nytt ljus

Afterglow fick miljontals visningar och flera utmärkelser. Nu vill Philips TV återskapa upplevelsen i Åre – genom LED-belysning i flera olika färger.

Text: • 2016-01-28 Uppdaterad 2016-01-28

Den nya upplevelsen som Philips och SkiStar har valt att kalla Ambilight Garden ska möjliggöra att Åres snow park kan ha kvällsöppet för första gången.
Med en liknande LED-belysning som i den hyllande filmen Afterglow hoppas man på att ska något som Åre-borna inte upplevt tidigare.
– Vi ville ta den fantastiska upplevelsen man får med Ambilight till skidåkaren i Åre. Vi tror det kommer att bli en riktigt magisk upplevelse och någonting de aldrig upplevt förut, säger Per-Åke Broman, marknadschef på Philips TV. 

Lamporna som sitter utmed parken är liknande lampor som för tillfället belyser såväl Kaknästornet som Empire State Building i New York. Förutom lamporna runt om i parken finns det även ljussatta boxar och rails.
– Belysningen gör att vi kan hålla parken öppen på kvällen, så skidåkarna i Åre kommer få en unik form av kvällsåkning, säger Björn Broström, marknadsansvarig på SkiStar Åre. 

Åre hyllas i amerikanskt skidmagasin


Henrik Winstedt kör perfekt skogsåkning – i Åre


Här får du mest pist per krona


Text: • 2016-01-28
ArtiklarSkidorterÅreParkVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen