Artiklar

Video: X Games-vinnaren Maggie Voisin släpper nytt videoprojekt

X Games-vinnaren Maggie Voisin flyttar sig ut från parken i sitt nya videoprojekt Swiftcurrent. Här kommer en skön mix av puderåkning, backcountry-kickar och god stämning. Perfekt för din fredag.

Artiklar

Bildspecial – orailistiskt med Jesper Tjäder

Bilder från när sveriges freeskikung Jesper Tjäder tar railåkningen till nya nivåer i filmen Unrailistic 2.0.

Artiklar

Premiär för nordeuropas första landningsairbag

Nu i helgen öppnade Kungsberget för säsongen och i samband med det var det även dags att inviga den första Big Air Bag-landningen i landet.

Artiklar

Video: Jesper Tjäder tillbaka med Unrailistic 2

Jesper Tjäder levlar upp sin sinnesbändande kreativitet i parken till en ny nivå med uppföljaren till succévideon Unrailistic.

Artiklar

Åsiktsmaskinen Felix “Felkan” Lundin

Felix "Felkan" Lundin är en av den svenska skidbubblans verkliga centralgestalter. Inte för att han syns mest eller åker störst – utan mer för att han är överallt, hela tiden och inte drar sig en sekund för att säga vad han tycker.

Artiklar

Freddie Grann om skidåkning och konst

En skidåkande konstnär eller en konstnär på skidor? Oavsett så är Freddie Grann unik i det mesta han gör och skapar med skidor, målarfärg och svetsar.

Artiklar

Fusion av slopestyle, skicross och kreativitet

Slopestyle och skicross kombinerat i någon form av vansinnig specialbyggd parkskapelse när det storskaliga eventet Audi Nines tog i veckan över Sölden.

Artiklar

Unik belysning sätter Åres Snow Park i nytt ljus

Afterglow fick miljontals visningar och flera utmärkelser. Nu vill Philips TV återskapa upplevelsen i Åre – genom LED-belysning i flera olika färger.

Artiklar

De 10 mest sedda videoklippen under 2015

Varje säsong bombarderas skidvärlden med olika klipp från filmer, linjer och skidorter. Vissa står ut mer än andra. Här är de 10 videoklipp ni ansåg var mest intressanta under 2015.

Artiklar

Se Jesper Tjäder ta slopestyle till en ny nivå

Red Bull gav honom fria tyglar att bygga sin egen park. Jesper Tjäder tog tillfället i akt och förverkligade alla sina drömmar. Resultatet, Unrailistic, är bland det bästa vi sett.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top