Foto: Emma Dahlström

Medaljregn på X-games

Guld till Henrik Harlaut i Big Air och brons till Jennie-Lee Burmansson i Slopestyle på X-Games i Aspen.

Text: Gabriella Edebo • 2018-01-28 Uppdaterad 2018-01-28

Henrik Harlaut vann inatt sitt femte X-Games guld i Big Air-finalen med stenhård konkurrens efter att ha satt ett trick som han tränat länge inför. Se det avgörande åket nedan och håll tummarna för återstående slopestyle-tävling i Aspen, Colorado.

Medaljregn på X-games
Foto: Emma Dahlström

Framgångssagan Jennie-Lee Burmansson bara fortsätter och hon fortsätter att leverera på topp som om hon inte gjort något annat under sina blott 15 år på jorden. Inatt tog hon hem en bronsmedalj i slopestyle och visar att hon definitivt är ett namn att räkna med på pallen under resten av vintern.

Se Jennie-Lee’s bronsåk:

Jennie-Lee Burmansson – Drottningen av stil


Det extremaste som Henrik Harlaut gjort


Världscupseger till 15-åriga Jennie-Lee


Text: Gabriella Edebo • 2018-01-28
AspenHenrik HarlautJennie-Lee BurmanssonX-Games

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen