X-Games

Artiklar

Video: X Games-vinnaren Maggie Voisin släpper nytt videoprojekt

X Games-vinnaren Maggie Voisin flyttar sig ut från parken i sitt nya videoprojekt Swiftcurrent. Här kommer en skön mix av puderåkning, backcountry-kickar och god stämning. Perfekt för din fredag.

Artiklar

Skidsnack v4 – Henrik Harlaut historisk på X Games

Mest snö i Sverige just nu, X Games, SVT säkrar rättigheter för Vinterstudions framtid, 17 svenska OS-medaljer och mycket mer i veckans skidsnack.

Artiklar

Skidsnack v3 – Kåbdalis lockar med gratis boende

Här har vi nyhetsdelen av veckans fullmatade #Skidsnack! Kris och kaos i Tärna och Crystal Mountain, veckans snopna fail, viral followcam och mycket mer.

Artiklar

Skidsnack #35: Veckans nyheter i skidvärlden

Skidsnack med veckorytm är tillbaka och inleder med dubbla silver på X-Games inomhus i Norge, elskotrar och datumsläpp.

Artiklar

Skidsnack #5: Veckans nyheter i skidvärlden

Denna veckas händelser i skidgalaxen: Lindsey Vonn lägger av, drömjobb i Ramundberget, veckans filmtips och mucho mera.

Artiklar

Skidsnack #4: Veckans nyheter i skidvärlden

Veckans sammanfattning från skidscenen: Janne dödade Kabinbanan i Åre, Riksgränsen snart tillbaka från den mörka sidan och en träningsutmaning att sätta tänderna i.

Artiklar

Hälften svenskar i årets X Games Real Ski

Nyheten om vilka åkare och filmare som fått äran att ställa upp i årets mest prestigefulla videotävling X Games Real Ski droppade precis, och tre av sex utsedda är svenskar.

Artiklar

Intervju med Frihetsministern Henrik Harlaut

Henrik Harlaut var ett av Sveriges stora OS-hopp i Pyeongchang. En perfektionist i slackerförklädnad och den nya skidåkningens klarast lysande stjärna som i alla lägen brutit sin egen väg till toppen.

Artiklar

Skiman – Umeåbon med gyllene fötter

En kortfilm som på ett fantastiskt sätt porträtterar Magnus "Skiman" Granér och hans väg från uppväxten i Hörnefors till att bli en av världens mest uppmärksammade och kreativa skidåkare.

Artiklar

Svenskt guld och silver på X Games Norge

15-åriga Jennie-Lee Burmanssons stilfulla åkning räckte till ett guld på X Games Big Air i Norge och Henrik Harlaut blev två med ett av dagens bästa åk.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top