5fd91c917a0fb

Artiklar

Var med och bestäm designen på MotherTree

Rösta på vilken design du tycker borde pryda nästa upplaga av den community-utvecklade friåkningsskidan MotherTree från Extrem i samarbete med InspireUs.

Text: Gabriella Edebo • 2018-07-03 Uppdaterad 2021-12-07

Designtävling med InspireUs och Extrem

Så var det dags. Actionsportnätverket InspireUs tar tillsammans med Åre Skidfabrik och Extrem Skis sin community-utvecklade skida till nästa nivå. MotherTree är namnet på skidan som tagits fram efter önskemål direkt från den tänkta målgruppen och nu är det dags att bestämma designen inför säsongen 2019/2020.

En designtävling där vem som helst nu under inledningen av sommaren har haft möjlighet att grotta ner sig i topsheet-grafik för att ha chansen att ha sin egen design på ett par skidor.

MotherTree finns i två bredder (95 och 105 millimeter i midjan) så en del av utmaningen var att ta fram två olika men ändå sammanhängande förslag på design.

Av alla inskickade bidrag har nu fyra valts ut och den vinnande designen avgörs genom omröstning på Facebook. Röstningen pågår fram till den 15e juli och redan innan augusti är till ända ska designen vara färdig för provtryck på ett par riktiga skidor.

Finalist-bidragen:

Var med och bestäm designen på MotherTree
Nr. 11 Design: Christine Johanson

Var med och bestäm designen på MotherTree
Nr. 13 Design: Johanna von Rosen

Var med och bestäm designen på MotherTree
Nr. 15 Design: Viktoria Silverdahl

Var med och bestäm designen på MotherTree
Nr. 19 Design: Petra Hurschler

Kommentera vilken design du tycker borde pryda MotherTree säsongen 2019/2020 via InspireUs på Facebook här.

Observera att enbart röster i original-inlägget från InspireUs räknas.

Designtävling med InspireUs och Extrem


Extrem och InspireUs vinner prestigefylld utmärkelse


Den svenska tjejskidan


Text: Gabriella Edebo • 2018-07-03
ArtiklarPrylarSkidtestExtremInspireUsSkidor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen