Foto: Casey Horner

Artiklar

Med takbox på taket kör jag som jag vill

Dalamusikern Billy Opel sjunger om fjällresenärer som utnyttjar takbox på taket som frikort i trafiken kör man dundrar genom landets landsbygd i 180.

Text: Gabriella Edebo • 2018-09-26 Uppdaterad 2018-09-26

Fartdårar på landsvägen kring påsk i våras inspirerade trubaduren Billy Opel till att spela in en liten musikvideo längs med landsvägen i hans hemby Långlet, strax utanför Mora i Dalarna.

Njut av lite folkvisa med en humortvist och faktumet att vi i Sverige är hyfsat kapabla att hantera ironi.

P.S.

Du har väl inte missat det nya inslaget ”Fråga Åke” i september-numret som finns i butik nu, och behandlar just det här ämnet?

Du är vad du kör


Tryckfel för Extrem skylls på fabrikshunden


Volvo 240 – Folkhemmets pudermobil


Text: Gabriella Edebo • 2018-09-26
ArtiklarPrylarVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen