Untracked Film Tour förra året i Åre. Foto: Emrik Jansson

Artiklar

Filmfestival på skidtestarhelgerna

Nästa vecka har Untracked Film Tour premiär med höstens första stopp i Stockholm men vår filmfestival kommer även till skidtestarhelgerna i Vemdalen, Sälen och Åre.

Text: Åka Skidor • 2018-10-17 Uppdaterad 2018-10-17

Premiären i Stockholm på fredag nästa vecka är redan är fullbokad och nu har precis biljetterna till skidtestarhelgerna släppts på untrackedfilm.com.

Untracked Film Tour besöker skidtestarhelgerna med en specialvariant av festivalen som bjuder på en fusion av afterski och filmfestival för att göra premiärhelgen på snö ännu bättre.

Filmfestival på skidtestarhelgerna
Åka Skidors webbredaktör och festivalroddare Gabriella presenterar filmer i Åre förra året. Foto: Emrik Jansson

Datum för Untracked Ski Test edition:

Vemdalen Lördag 1 december, Hovde Sportbar & Kök, Vemdalsskalet


Sälen Lördag 8 december, Klubb W, Lindvallen


Åre Fredag 14 december, Fjällgården

Stoppet i Vemdalen sker i samarbete med Skistar Vemdalen och har gratis inträde, dock är det begränsat med platser så först till kvarn gäller när vi kör igång klockan 16 efter liftarna har stängt. Övriga biljetter hittar du på untrackedfilm.com.

The Regiment – nysläppt dunderrulle från Henrik Harlaut


Fråga Åke: livet som slalomförälder


Världens bästa skidåkning: Revelstoke


Text: Åka Skidor • 2018-10-17
ArtiklarUntracked Film Tour

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top