5fd91bd330f2f

Artiklar

The Regiment – ny film från Henrik Harlaut

Henrik Harlaut är en av skidvärldens mest omtyckta och omtalade profiler. Och en av århundradets bästa skidåkare. Men han är inte nöjd än.

Text: Gabriella Edebo • 2018-10-16 Uppdaterad 2018-10-16

Henrik Harlaut var ett av Sveriges stora OS-hopp i Pyeongchang. En perfektionist i slackerförklädnad och den nya skidåkningens klarast lysande stjärna som i alla lägen brutit sin egen väg till toppen.

”For myself I’m not even close to where I want to get to”

Så lät det i teasern för filmen som precis släpptes på Henrik Harlauts vimeo-kanal och nu går att se helt gratis.

Intervju med Frihetsministern Henrik Harlaut

Förvänta dig en mediastorm utan dess like för hyllningarna lär välla in från alla håll och kanter.

På något sätt är Henrik lite som ett klister i dagens allt mer splittrade skidåkarvärld där tävlingar med regler, OS och medaljer hamnar längre och längre ifrån den fria åkstilen som sporten växt fram ifrån. Men Henrik kan vara med på OS utan att tappa respekt från de som annars tar avstånd från allt som har med tävlingar att göra. Och kanske är det just för att han är så förbannat bra på och uppenbart älskar att åka skidor mer än allt annat?

Se filmen.


Text: Gabriella Edebo • 2018-10-16
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen