Välgörenhetsauktion till förmån för Skiers Left. Foto: Elias Lundh

Artiklar

Välgörenhetsauktion för stiftelsen Skiers Left

Var med och buda på en inramad skidbild tagen av den unga talangen Elias Lundh där alla intäkter oavkortat går till stiftelsen Skiers Left som jobbar för att sprida kunskap om lavinsäkerhet.

Text: Gabriella Edebo • 2018-11-10 Uppdaterad 2018-11-10

Den inramade bilden som auktioneras ut är 50×70 centimeter och tagen av den unga fotografen Elias Lundh. Bilden är den första bilden som Elias fått publicerad i Åka Skidor och är tagen i Engelberg i vintras.

Alla intäkter från auktionen går oavkortat till stiftelsen Skiers Left, som arbetar för att sprida kunskap om laviner och förändra attityden kring risktagande i bergen. Auktionen annonserades ut på Untracked Film Tour i Göteborg där både fotografen själv och representanter från Skiers Left fanns på plats för att berätta mer om sin verksamhet och auktionen.

Auktionen hittar du här på Tradera och pågår till och med den 15 november klockan 17:51.

Välgörenhetsauktion för stiftelsen Skiers Left
Alla datum för föreläsnings-serien Ride Safe anordnad av Skiers Left

Skiers Left är en stiftelse som arbetar med att förmedla kunskap om laviner och förändra attityden kring risktagande i samband med friåkning. Efter att Mikaela Scherrer omkommit i en lavin i Verbier 2012 startade hennes bröder Axel och Gustav stiftelsen tillsammans med några nära vänner.

I flera år har de arrangerat gratis lavinföreläsningar på flera orter i landet och lyckligtvis fortsätter de med det även i år. Hittills har de redan besökt Luleå, och härnäst på schemat väntar Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala och avslutningsvis Umeå. Läs mer om Skiers Left och höstens föreläsningar här.

Gratis lavinföreläsningar med Skiers Left


Film från premiären av Untracked Film Tour


Text: Gabriella Edebo • 2018-11-10
ArtiklarLavinsäkerhetUntracked Film Tour

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen