5fd919e11a24e

Artiklar

Åka Skidor och Freeride.se slås ihop

Vi kan nu bekräfta ryktet om att Sveriges två största skidmedier kommer att slås ihop för att tillsammans leverera kvalitetsnyheter.

Text: Gabriella Edebo • 2019-04-01 Uppdaterad 2019-04-01

Som många säkert redan lagt märke till så har innehållet vid nyhetsrapportering här på Åka Skidors hemsida och Freeride.se varit väldigt lika varandra, och förklaringen är såklart att vi inlett processen att slå oss samman för att ta skidmedia i vårt avlånga land till nya höjder.

Exempelvis så är ju alla dagens tre nyheter på Freeride från gårdagens ”Skidsnack – veckans nyheter i skidvärlden”.

Åka Skidor och Freeride.se slås ihop

Skidsnack #13: Veckans nyheter i skidvärlden

Anledningen att nyheter dyker upp på Freeride med lite fördröjning är att innehållet måste översättas till jibberish för att vara kompatibelt med våra olika system.

Skidsnack #13: Veckans nyheter i skidvärlden


Smarta följeslagare – 17 appar för skidåkare


Topptur och slask i vinterns sista nummer


Text: Gabriella Edebo • 2019-04-01
Artiklarskidsnack

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen