Foto: Kevin T McHugh

Artiklar

Skicka in ditt bidrag till höstens filmfestivaler

Missa inte att skicka in ditt bidrag till höstens filmfestivaler för att få chansen att vara en del av höstmörkrets mest peppfyllda tillställningar.

Text: Gabriella Edebo • 2019-07-23 Uppdaterad 2019-07-23

Vi kan stolt meddela att Untracked Film Tour kommer tillbaka igen i höst och kommer att visa skid- och snowboardfilmer landet runt, och nu är det dags att skicka in ditt filmbidrag till urvalsprocessen.

Turnén kommer i år att besöka totalt 10 orter landet runt med start i slutet av oktober. Alla datum och orter släpps den 31 augusti, men innan dess bör du ha skickat in ditt projekt för att potentiellt bli en av filmerna som kommer att visas på turnéns stopp.

Skicka in ditt bidrag till höstens filmfestivaler

Med Untracked Film Tour vill vi i första hand skapa en plattform för svenska och nordiska skid- och snowboardåkare att visa sina filmprojekt, men alla är såklart välkomna att skicka in en ansökan så vi kan pussla ihop bästa tänkbara filmprogram.

Skicka in ditt bidrag till höstens filmfestivaler

Förutom filmturnén kommer även Shades of Winter Filmfest arrangerad av österrikiska Sandra Lahnsteiner och MM Rapaport Hargin Foundation till Oslo den 20 november och Stockholm den 21 november. Även dit kan du nu skicka in ditt filmprojekt, så länge huvudpersonen eller handlingen har fokus på kvinnliga äventyrare som inspirerar till aktiviteter som skidåkning, snowboard, klättring, surf, cykling med mera.

Skicka in ditt bidrag till höstens filmfestivaler
Foto: Sabine Finger / Shades of Winter Filmfest

Har du gjort en film eller känner någon som har? Missa inte att skicka in din anökan eller tipsa vidare så vi i höst kan njuta av de allra bästa nya skid- och snowboardfilmerna på vita duken.

Vi ser fram emot en höst fylld av vinterpepp!

Länkar till festival-submissions

Untracked Film Tour
Shades of Winter Filmfest
 

Film från premiären av Untracked Film Tour


Sommarens vattenhål med skidfilmer


Ta tåget till Alperna


Text: Gabriella Edebo • 2019-07-23
ArtiklarShades of WinterUntracked Film TourVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen