5fd917a174eaa

Artiklar

Ny uppdatering till Mammut Barryvox transceivers med nya och bättre funktioner

Nu kan du uppgradera din transceiver från Mammut till en ny och bättre programvara med fler livräddande funktioner.

Text: Gabriella Edebo • 2019-10-23 Uppdaterad 2019-10-23

Mammut har länge haft de bästa lavinsändarna på marknaden och inför förra säsongen lanserades de nya modellerna Barryvox och Barryvox S. Under det gångna året har transceivern testats av både Mammut själva och i fält av alla användare, och baserat på feedback man samlat in och diverse tester har man nu släppt en ny uppgradering av mjukvaran. 

BarryHeart 3.2 har en ny smart funktion som gör att en enhet som har uppgraderats till den senaste versionens mjukvara kan dela den till en annan enhet trådlöst. På så vis slipper alla i familjen eller kompisgänget uppsöka ett Mammut Service Center eller ett lavincenter som erbjuder uppgraderingar. Det funkar även utan internetuppkoppling eller liknande och kräver bara att båda sändarna är av samma modell och har minst 30 % batteri.

Ny uppdatering till Mammut Barryvox transceivers med nya och bättre funktioner
Fördelar och nyheter med den nya versionen BarryHeart 3.2

Andra funktioner som har blivit bättre i och med den nya uppdateringen är snabbare, enklare och bättre gruppcheckförlängd batteritid framförallt i låga temperaturer och ett förbättrat interface på displayen för att göra sök enklare. Det finns även ett alternativt sökmode som är mer analogt där man gjort det enklare att lyssna till ljudet och använda det som vägledning istället för displayen.

Ny uppdatering till Mammut Barryvox transceivers med nya och bättre funktioner
Nyheter i den förra uppgraderingen BarryHeart 3.0

Pro Check är en funktion som inte bara kollar om en transceiver är påslagen utan även om den fungerar som den ska. Det är framförallt användbart för att kolla läget på äldre sändare som inte har lämnats in för service på ett tag eller gamla varianter med bara en eller två antenner.

Läs mer om den nya versionen och hur du uppgraderar din mjukvara här.

Säkerhetscheck av Mammuts Lavinryggor


Transceiver i byxfickan eller under jackan?


Transceivern Ortovox 3+ återkallas


Text: Gabriella Edebo • 2019-10-23
ArtiklarNyheterPrylarMammut

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top