Artiklar

Prylguide: vinterns bästa skalplagg

Åka Skidor kollar in vinterns 7 bästa skalställ för skidåkning i alla väder.

Prylguide

Test av skidryggor: Mammut Nirvana 25

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö. En av dem är Mammuts skidrygga Nirvana 25 som är lättpackad och allsidig med bra passform.

Köpguide: Vinterns bästa lavinryggsäckar

Patron eller batteridriven lavinrygga - vad ska man ha egentligen och vad är skillnaden på alla olika system? Åka Skidor reder ut vilka varianter som finns och guidar dig rätt.

Artiklar

Ny uppdatering till Mammut Barryvox transceivers med nya och bättre funktioner

Nu kan du uppgradera din transceiver från Mammut till en ny och bättre programvara med fler livräddande funktioner.

Artiklar

Vinnaren av ryggsäck från Mammut

444 peppade deltagare var med och tävlade om ryggsäcken Mammut Spindrift 26. Se vem som vann och de rätta svaren här.

Prylguide

Tävling: vinn ryggsäck från Mammut

Nu kickstartar vi hösten med lite tävling och chans att vinna fina priser och nya prylar inför vintern. Först ut är ryggsäcken Mammut Spindrift 26 som väger in på endast 850 gram.

Artiklar

Säkerhetscheck av Mammuts Lavinryggor

Mammut uppmanar alla som äger en lavinryggsäck med den tredje generationens airbagsystem att utföra en säkerhetskontroll.

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

8-12 april 2018 presenterar vi stolt den åttonde upplagan av Åka Skidor Ski Camp. Passa på att boka de sista platserna till en fullmatad helg i Åre.

Prylguide

Nästa års skidprylar – Del 2

Åka Skidor fortsätter rundvandringen bland nästa års bästa skidprylar. Här kikar vi på assymetriska puderskidor, kläder som går extra fort att ta av sig och nya pjäxor med gåläge.

Prylguide

Guide: 5 vassa transceivers

En snabb sökning och räddningsaktion när allt gått fel på berget kan betyda skillnaden mellan liv och död. Åka Skidor har kikat på fem av vinterns bästa transceivers.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top