5fd917435fd78

Artiklar

Utmaning: 24 timmar i pjäxor på stan – hade du klarat det?

Felkan startar youtube-kanal och har i premiäravsnittet på sig pjäxor i ett helt dygn i sträck, under en vanlig höstdag i Stockholm.

Text: Gabriella Edebo • 2019-11-29 Uppdaterad 2019-11-29

Felix “Felkan” Lundin är en filur som dyker upp lite här och var kring skidrelaterade sammanhang. Ibland med en mikrofon i högsta hugg som speaker på diverse park- och friåkningstävlingar, men oftast alltid som allmän åsiktsmaskin som inte drar sig för att säga vad han tycker. 

Det senaste påhittet är att starta en youtube-kanal för att fylla ett gapande hål som han tycker att du har i ditt skidvideoflöde. 

Utmaning: 24 timmar i pjäxor på stan - hade du klarat det?
Felkan, även känd som “Åsiktsmaskinen”. Foto: Kevin T McHugh

En youtube-kanal som handlar om skidåkning, med en underhållande twist där utmaningar snarare än personen står i fokus. 

För mig är det tydligt, trender startar inom skateboardkulturen, går vidare till snowboard och sen tillslut trillar det in till skidåkningsscenen. Än så länge finns det typ ingen som gör något sånt här på skidor, berättar Felkan entusiastiskt om idén.

Åsiktsmaskinen Felix “Felkan” Lundin

Med “det här” menar han en youtubekanal som inte är en vlogg och fokuserar på en persons liv, utan snarare där aktiviteten eller upptåget för dagen har huvudrollen. 

Jag har massor av idéer på teman och utmaningar att köra under vintern, exakt vad det är får bli en överraskning.  

Utmaning: 24 timmar i pjäxor på stan - hade du klarat det?

I det allra första avsnittet av webbserien med namnet Shred Fest spenderar Felkan ett dygn i sina pjäxor under en vanlig dag i sommarhemmaorten Stockholm. Just denna höstdag stod det skateboard, finlunch, att göra stan osäker på elsparkcykel och skidfilmsfestival på schemat. 

– Det gick ändå förvånansvärt bra under dagen, men att sova i pjäxor var fan smärtsamt. Sov typ inget och vid sex på morgonen hade jag så fruktansvärt ont att jag var sjukt nära att ge upp. 

Hur pjäxorna luktade efter detta dygn kan vi undvika att gå in i närmare detalj kring.

Världens snabbaste maratonlöpare i pjäxor


Kajsa & Malou – den nya tidens skidåkare


Skidsnack v47 – SVT börjar sända freeski och snowboard


Text: Gabriella Edebo • 2019-11-29
ArtiklarPjäxorVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top