5fd9156494f2e

Artiklar

Hela första säsongen av Åka Skidor Podcast

Lyssna på skidåkning: få äkta skidsnack, nörderi och en väldans massa skidpepp i lurarna med den första säsongens 10 avsnitt av Åka Skidor Podcast. 

Text: Åka Skidor • 2020-07-03 Uppdaterad 2021-12-07

I den allra första säsongen av Åka Skidor Podcast snackar vi med ett flertal skidåkare av olika slag från vårt avlånga land. Det är allt från äkta skidglädje och prat om drömjobb med Jämtlands mest peppade skidåkare David Kantermo, vett och etikett till fjälls med lavinnörden Erik Ehrner, drömmen om Freeride World Tour med åkare som Evelina Nilsson, Kristofer Turdell och InspireUs-grundaren Caroline Strömberg till hur det är att filma med Salomon TV tillsammans med Lovisa Rosengren.

Alla avsnitt hittar du på valfri plattform, välj och vraka mellan AcastiTunesYouTube och Spotify.

Hela första säsongen av Åka Skidor Podcast

Vad tycker du om den första säsongen av podden? Om du har förslag eller önskemål om framtida samtalsämnen eller personer att bjuda in så hör gärna av dig till oss på sociala medier eller maila till redaktionen[at]akaskidor.se.

Trevlig sommar med skidåkning i hörlurarna!

Acast 

Spotify

iTunes 

YouTube

Åka Skidor Podcast #1: David Kantermo


Kultur på snedden med Snowboardpodden


Åka Skidor Podcast #10: Caroline Strömberg om InspireUs, Extrem Mother Tree och FWQ


Text: Åka Skidor • 2020-07-03
ArtiklarÅka Skidor Podcast

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen