Åka Skidor Podcast, Reinde Barkered & Jackie Paaso

Åka Skidor Podcast, Reinde Barkered & Jackie Paaso

Åka Skidor Podcast

Åka Skidor Podcast #13: Reine Barkered & Jackie Paaso

Det gifta paret Jackie Paaso & Reine Barkered om världstouren, skillnaden mellan Åre och USA och en bra fest i Chamonix.

Text: Peter Nilsson • 2021-01-27 Uppdaterad 2021-12-07

I avsnitt #14 av Åka Skidor Podcast gästas vi av makarna Jackie Paaso & Reine Barkered. De två skidåkarna som träffades under tävlingarna på Freeride World Tour har båda ett imponerande facit av många framgångsrika år på friåkningens världstour. Efter att noggrant ha utvärderat hela den alpina världskartan valde de till slut att bosätta sig i Duved. Åka Skidors medarbetare Tobbe Ivarsson satte sig ner med dem båda för en pratstund. Hör dem prata om världstouren, skillnaden mellan Åre och USA och utfallet av en bra fest i Chamonix.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunesYouTube eller Spotify.

När Jackie och Reine åker skidor ska hela familjen med på fjället.


Text: Peter Nilsson • 2021-01-27
ArtiklarÅka Skidor PodcastJackie PaasoReine Barkered

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen