5fd931a8b7b95

Nyheter

Välkommen till nya akaskidor.se!

Nu har vi äntligen slagit upp webbläsarna för nya akaskidor.se!

Text: Åka Skidor • 2008-02-06

Efter en väntan som varit lika lång som en segdragen höst kan vi äntligen hoppa på liften och åka upp mot årets första puderåk. Nya akaskidor.se är äntligen här, lika efterlängtad som den första snön på hösten. Vi har längtat, vi har väntat men framförallt har vi tränat hårt inför premiären.

Men precis som med årets första snötäcka döljer sig en del saker under snön och de första svängarna är inte alltid så stabila som vi önskar oss. Det finns fortfarande en del små skavanker både i tekniken och oss själva så vi hoppas att ni har överseende med våra första, stapplande svängar för den här säsongen. Men precis som en bra skidsäsong så blir vi bättre och bättre efter hand, det kan vi lova. Mer och mer material ur skidsveriges djupaste arkiv kommer att dyka upp här på nätet samtidigt som vi gör allt för att släta ut de små skönhetsskavanker som finns kvar.

Vi älskar skidåkning precis lika mycket som ni gör och vi hoppas vi kan sprida minst lika mycket skidglädje på nätet som under våra 33 år som papperstidning.

Det kommer att bli en bra resa och vi välkomnar er att hänga med oss på den, här på nya akaskidor.se!

Bästa skidhälsningar

Åka Skidor

Av: Åka Skidor


Text: Åka Skidor • 2008-02-06
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top